Labo Darbu Nedēļa Līvānos

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Laika posmā no 13. līdz 20. oktobrim Līvānos notika Labo darbu nedēļa, kuras ietvaros Līvānu bērnu un jauniešu centrs, kopā ar  ar biedrību “IMKA LĪVĀNI”, rīkoja dažādas aktivitātes un pasākumus. Šos pasākumus koordinēja Līvānu bērnu un jauniešu centra skolotāja Biruta Mazure, ziņo Līvānu novada portāls.

Idejas šai Labo darbu nedēļai tika apkopotas 28. septembrī, kad Līvānu bērnu un jauniešu centrā notika “IMKAS DIENA” kopā ar biedrības “IMKA LATVIJA” pārstāvi Lindu Ūzuliņu.  

Pirmdiena, 14. oktobris bija mūzikas diena, kuras ietvaros uzstājās grupas “Krampis” mūziķi Andrejs Gaiduks un Dainis Paeglis. Bija aicināti arī citi talantīgi jaunieši, kas attīsta sevi mūzikas jomā.

Trešdiena, 16. oktobris bija teātra diena, kuras ietvaros, teātra sporta un drāmas pulciņa dalībnieki iesaitīja pārējos pusaudžus dažādos šovos, improvizācijās, etīdēs un spēlēs.

Ceturtdiena, 17.oktobris bija talkas diena. Katrs Līvānu iedzīvotājs tika aicināts sakopt kādu stūrīti pilsētā vai pašu sētā. Līvānu bērnu un jauniešu centra pusaudžu pulciņa “Kamene” dalībnieki sakopa Līvānu bērnu un jauniešu centra apkārtni.

Nedēļas izskaņā piektdien, 18. oktobrī Līvānu bērnu un jauniešu centra jaunie dīdžeji  Oļegs, Vladislavs un viņu palīgi Pāvils, Skaidris un Armands organizēja diskotēku projekta dalībniekiem un pārējiem interesentiem.

Sestdien, 19. oktobrī laukumā pie Maximas tika atklāts jauna veida tirdziņš “Andele - Mandele”, uz kuru tika aicināti visi tirgotgribētāji, “ar jebko da par jebko”.

Oktobra mēnesī zemnieki un mājsaimnieki tiek aicināti atbalstīt trūcīgās ģimenes, slimnīcas un skolas ar šī gada ražas uzkrājumiem. Liels paldies Ciša kundzei, kura ziedoja vairāk kā 100 kg ābolu Jersikas pamatskolai, kā arī citiem zemniekiem un mājsaimniekiem, kuri vēl ziedos iestādēm vai ģimenēm.

Par sadarbību sakām paldies lielveikalam “Maxima”, Līvānu novada domei, grupas “Krampis” mūziķiem, Skaidra māmiņai Lidijai Vutnānei.

Pēc jauniešu iniciatīvas tādas nedēļas varētu rīkot biežāk. Vēlams pārējo pilsoņu lielāks atbalsts un aktivitāte.



Написать комментарий