R. Iliško: Pateicoties kvalitatīvajam pašreizējās „Daugavpils siltumtīklu” vadības darbam, apkures tarifs Daugavpilī tikai samazināsies

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Atrodoties iniciatīvas grupas sastāvā, es, Raimonds Iliško un mani „Sociālā Taisnīguma partijas”/ „Tautas kontrole” domubiedri vēlamies izteikt pateicību uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli” vadītājam Andrejam Kuzņecovam un ražošanas direktoram Mārim Laudiņam par to, ka, pateicoties viņu kvalitatīvajam, konsekventajam un pārdomātajam darbam, uzņēmums strādā stabili pilsētnieku interesēs.

Neskatoties uz tradicionālo kritiku no daudzu pilsētas iedzīvotāju puses par uzņēmuma darbību, domāju, ka uzņēmuma vadība dara visu iespējamo, lai apkures tarifi Daugavpilī būtu pamatoti un pēc iespējas samazinātos, turklāt sniegtā pakalpojuma līmenis paliktu iepriekšējā augstā līmenī. Esmu pateicīgs uzņēmuma vadībai par to, ka tā vienmēr atrod laiku kontaktēties ar pilsētniekiem un sniedz viņiem informāciju par uzņēmuma darbu. Par to es pārliecinājos, kad 2013. gada 7. oktobrī uzrakstīju iesniegumu ar lūgumu sniegt 2013. gada 11. jūnija līguma ar „Batergo” pielikumu, kuru parakstīja iepriekšējā uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli” vadība Kononova personā, un praktiski uzreiz to saņēmu. Manuprāt, šis fakts apstiprina, ka līguma saturs un tā pielikumi nav slepena informācija un nevar saturēt neko pilsētniekiem neizdevīgu. Vismaz aktīva pretimnākšana no vadības puses ļauj man domāt tieši tā. Ceru, ka arī turpmāk uzņēmums strādās tādā pašā režīmā un veiks darbības tikai pilsētnieku labā. Protams ir skumji, ka Andreju Kuzņecovu iecēla amatā tikai uz 4 mēnešiem ar mērķi lauzt līgumu ar „Batergo”.


Написать комментарий