Tikai trīs cilvēki pretendē uz Daugavpils novada domes iekšējā auditora amatu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portāls Gorod.lv ziņoja iepriekš, Daugavpils novada dome aicina darbā darbinieku iekšējā auditora amatam. Tādēļ visiem interesentiem bija jāiesniedz pieteikumus un CV personāla nodaļā līdz 24. oktobrim.

Kā portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils novada domes Personāla daļas vadītāja Jolita Zubcova, tikai trīs pretendenti piedalīsies konkursā uz jaunā darbinieka amatu novada domē. Pēc tam, kad komisija izskatīs CV atbilstību novada domes izvirzītajām prasībām, pretendentus aicinās uz interviju, kas viņiem kļūs par nākamo konkursa etapu. Par intervijas vietu un laiku katram pretendentam paziņos personīgi, piezvanot pa CV norādīto tālruni.

Atgādināsim, ka jaunā darbinieka pamatpienākumi kļūs veikt iekšējo auditu Daugavpils novada domes struktūrvienībās, Daugavpils novada pašvaldības aģentūrās un uzņēmumos, iekšējā audita darba plāna izstrāde gadam, iekšējo normatīvo dokumentu par auditu izstrāde un aktivizēšana, gada pārskata un konstatēto trūkumu novēršanas un risku samazināšanas iespēju ieteikumu sastādīšana.

Kandidātam izvirzīto prasību vidū ir augstākā izglītība finanšu, ekonomikas un grāmatvedības jomā vai augstākā juridiskā izglītība, veiksmīga darba pieredze, kas nav mazāka par 3 gadiem, auditora amatā, LR likumu pārzināšana un labas valsts valodas zināšanas, spēja pieņemt lēmumus, strādāt individuāli un komandā, atbildība, komunikabilitāte, labas organizatoriskās un analītiskās spējas.

Apmaiņā pret to Daugavpils novada dome piedāvā interesantu, dinamisku darbu draudzīgā kolektīvā, profesionālās izaugsmes iespējas, stabilu darba algu un sociālās garantijas.


Написать комментарий