Saņemta detalizētāka informācija par darba grupas, kas pārbauda PAS „Daugavpils siltumtīkli”, darbību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, darba grupām, kuras deputāta Jevgeņija Careva vadībā pārbauda SIA „Daugavpils ūdens” un PAS „Daugavpils siltumtīkli” darbību, iedalīti 13 310 lati papildus ekspertīžu veikšanai.

Deputāts J.Carevs pastāstīja portālam Gorod.lv, ka aptuveni 5 800 lati no tiem esot iedalīti PAS „Daugavpils siltumtīkli” noslēgto līgumu ekspertīzes veikšanai. Tiesa, J.Carevs neminēja, kādas firmas veica ekspertīzi, taču apsolīja nepieciešamības gadījumā paziņot šo informāciju.

Pēc darba grupu priekšsēdētāja vārdiem, šo triju mēnešu laikā darba grupa ir pārbaudījusi visus sakarā ar trim Daugavpils siltumstacijām noslēgtos līgumus.

Atgādināsim, ka lēmums par papildus ekspertīžu veikšanu tika pieņemts, lai varētu lauzt ar firmu „Batergo” noslēgto līgumu, kuru daudzi uzskata par verdzisku. Vai tika konstatēts juridisks pamats šī līguma laušanai, kļūs zināms pēc mēneša, jo ceturtdien, 24.oktobrī, notikušajā Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti vienbalsīgi nolēma apmierināt J.Careva lūgumu par minētās darba grupas darbības pagarināšanu.

Saskaņā ar Domes iepriekš pieņemto lēmumu, darba grupas darbības rezultāti bija jāiesniedz šo piektdien, 25.oktobrī, kad aprit darba grupas darbības trīs mēneši.


Написать комментарий