SIA «Labiekārtošana-D» pagaidu vadītājs piedalīsies konkursā uz pastāvīgā vadītāja amatu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D” pagaidu vadītājs Sergejs Blagoveščenskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka viņš plāno piedalīties konkursā uz minētā uzņēmuma pastāvīgā vadītāja amatu.

Atgādināsim, ka Sergejs Blagoveščenskis Daugavpils pilsētas pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D” valdes locekļa amatā uz 4 mēnešiem tika iecelts šā gada 18.septembrī. Oktobra vidū tika izsludināts konkurss uz uzņēmuma valdes locekļa amatu, kura ietvaros pieteikumi iesniedzami līdz 8.novembrim.

Saskaņā ar konkursa prasībām, izņemot dokumentu pamata paketi, kas apliecina pretendenta atbilstību šim amatam, viņam jāiesniedz arī koncepcija par SIA „Labiekārtošana-D” darbības perspektīvām un attīstību. S.Blagoveščenskis atzīmēja, ka šajā uzņēmumā gūtā pieredze palīdzēs viņam izstrādāt minēto koncepciju, jo, pateicoties darbam uzņēmumā, viņš esot sapratis, kā jāattīsta uzņēmuma darbība.

Tomēr S.Blagoveščenskis piebilda, ka minētā pieredze nav priekšrocība, jo informācija par uzņēmuma darbu esot brīvi pieejama, tādēļ katrs pretendents var ar to iepazīties un izdarīt secinājumus. „Piedāvājot uzņēmuma attīstības optimālākās iespējas, galvenais nav cipari, bet idejas un domas, kuras var izteikt jebkurš prātīgs cilvēks”, atzīmēja S.Blagoveščenskis.

Atgādināsim, ka iepriekšējais uzņēmuma vadītājs Vjačeslavs Krankals šā gada septembrī atstāja amatu pēc paša vēlēšanās.


Написать комментарий