Brīvdienas Daugavpilī: 50 mīļie kaķi, Tartifs un triju sivēntiņu piedzīvojumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā parasti, gaidāmās brīvdienas būs pasākumiem bagātas – pilsētā norisināsies vairāki sporta pasākumi, Kaķu teātra izrāde un daudz kas cits.

Sestdien, 2.oktobrī, plkst.14:00 stadionā „Celtnieks” Čempionāta futbolā ietvaros tiksies FC Daugava un Ilūkstes NSS.

2.novembrī plkst.14:00 un 3.novembrī plkst.10:00 Bērnu un jauniešu sporta skolā notiks Latvijas čempionāts boksā, kurā piedalīsies aptuveni 200 sportisti no visas Latvijas.

Plkst.15:00 Daugavpils Ledus hallē Latvijas čempionāta hokejā ietvaros tiksies komanda „Daugavpils” un HK „Ozolnieki/MONARCH”. Plkst.17:00 Kultūras pils sporta zālē Jauniešu basketbola līgas ietvaros notiks Daugavpils universitātes un Ogres sieviešu komandu spēle.
Sestdien plkst.18:00 Daugavpils teātrī pēdējo reizi varēs redzēt asprātīgu iestudējumu pēc Žana Batista Moljēra darba motīviem – „Tartifs jeb varenā XVII gadsimta afēra”. Iestudējuma režisors ir V.Jansons. Melīgais un liekulīgais mūks Tartifs, kas ērti iekārtojies kādai bagātai ģimeni uz kakla, bauda bezrūpīgu dzīvi. Taču par visu ir jāmaksā...

Lomās: M.Samodahovs, V.Hramņikova, I.Kešiševa, V.Jancevičs, E.Viļumovs, J.Losevs, Ž.Lubgāne un citi. Biļetes maksa – no 0,99 līdz 2,99 latiem.

Plkst.18:00 Kultūras pilī bērnus un pieaugušos gaida Maskavas dzīvnieku šovs. Programmā piedalīsies pērtiķi, lapsas, seski, baloži, pīles, zosis, vārnas, vistas, kazas, suņi, pitons, aligators, kinkažu. Šovs ilgs 1,20 stundu.

Svētdien, 3.novembrī, plkst.12:00 mazie skatītāji un viņu vecāki var apmeklēt muzikālu un jautru iestudējumu „Trīs sivēntiņi un vilks Vilmārs” Daugavpils teātra aktiera Māra Korsieša režijā. Biļetes maksa – 2 lati.

Plkst.16:00 Kultūras pilī uzstāsies slavenā Jurija Kuklačova dēls Dmitrijs Kuklačovs un viņa 50 mīļie kaķi. Kaķi un kaķenes uzstājas kā akrobāti, virves staigātāji, faķīri un ekvilibristi. Starp viņiem arī slavenais kaķis Boriss, kā arī Kartupelis, Redīss, Begemots, Banāns, Cīsiņš, Astīte un daudzi citi.

Ja paveiksies, mazie skatītāji paši varēs nokļūt uz skatuves. Jāatzīmē, ka unikālā teātra viesizrādes jau notikušas visā pasaulē. Viesizrāžu laikā Parīzē teātris saņēma zelta kausu un titulu „visoriģinālākais teātris pasaulē”.


Написать комментарий