Vitālijs Kličko: Esmu pārliecināts lesbietis

foto: dni.com.ua
foto: dni.com.ua

Ukrainas smagā svara bokseris un partijas „Ukrainas demokrātisko reformu alianse” līderis Vitālijs Kličko pastāstīja par attieksmi pret homoseksuālismu.

„Man jāatzīstas … Jau ilgu laiku, daudzus gadus es esmu pārliecināts lesbietis. Man ir grūti saprast seksuālo minoritāšu pārstāvjus, kad apkārt ir tik daudz skaistu meiteņu”. – Kličko citē portāls Думская.

Kličko atzīmēja, ka katram cilvēkam ir izvēles tiesības, un Eiropas vērtības ir tiesību un brīvību aizsardzība. Seksuālās attiecības ir katra personīgā lieta, katram cilvēkam ir tiesības uz personīgo dzīvi, un te regulēt vai kaut ko aizliegt pēc politiķu domām nedrīkst. Tomēr viendzimuma laulību propagandu Vitālijs Kličko uzskata par nepieļaujamu, – vēsta sport.rbc.ru.

Atzīmēsim, ka Vitālijs Kličko ir slavens Ukrainas bokseris, daudzkārtējs pasaules čempions supersmagajā svarā. Pēdējā laikā viņš mazliet ir novirzījies no boksa. Vairāk pamanāms ir viņa jaunākais brālis Vladimirs, kurš oktobrī Olimpiskajā stadionā uzvarēja Krievijas bokseri Aleksandru Povetkinu.

Vitālijam Kličko ringā notika 47 cīņas, no kurām tikai 2 viņš zaudēja. 41 reizi Vitālijs nosūtīja savus pretiniekus nokautā. Viens no nepatīkamākajiem zaudējumiem Vitālija Kličko karjerā bija zaudējums britam Lenoksam Luisam.
Nesen kļuva zināms, ka Vitālijs Kličko plāno balotēties Ukrainas prezidenta vēlēšanās.


Написать комментарий