Daugavpils novadā vētra izraisījusi elektroenerģijas piegādes traucējumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 4.novembrī, Daugavpils novada domē notikušās preses konferences gaitā novada domes izpilddirektores vietnieks Aleksandrs Aizbalts komentēja situāciju ar vētru, kas šorīt virzījās pāri Latgalei. 

Pēc viņa vārdiem, dažu Daugavpils novada pagastu iedzīvotāji bija saskārušies ar elektroenerģijas piegādes traucējumiem.

„AS „Sadales tīkls” Austrumu reģiona Daugavpils nodaļas pārstāvji šorīt informēja, ka šodien esot reģistrēts nopietns elektrolīnijas vadu pārrāvums Biķernieku pagastā netālu no Lipinišķu ciema, kur krītot elektrolīnijas vadus pārrāvis koks. Tāpat vētras laikā elektrolīnijas vadi ir cietuši Naujenes pagastā – Locikos, Ambeļos, Višķos, Kalupē.

Elektrolīnijas vadu pārrāvums konstatēts arī Medumu un Demenes pagastos, kur bez elektrības ir vairāk nekā 500 mājsaimniecību, taču AS „Sadales tīkls” apliecināja, ka līdz vakaram minētie traucējumi tiks novērsti”, paziņoja A.Aizbalts.

Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika atzīmēja, ka, par laimi, elektroenerģijas piegādes traucējumi mācību procesu novada skolās neietekmēja.


Написать комментарий