Lai pārliecinātu LVC par «gulošo policistu» nepieciešamību, J. Lāčplēsis palūgs publicēt priekšlikumus portālā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējās Daugavpils domes 4. novembra preses konferences gaitā žurnālisti painteresējās, kādus priekšlikumus saņēma Komunālās saimniecības pārvalde aptaujas gaitā par ceļu satiksmes drošības uzlabošanu Daugavpilī, kā arī par to, kur pēc pilsētnieku domām jāuzstāda „ gulošie policisti”.

„No pilsētniekiem ir saņemti ļoti daudzi priekšlikumi, informācija ir apkopota un nodota izskatīšanai Transporta komisijai. Speciālisti izlems, kur atrodas bīstamākie ceļu posmi un kur ir nepieciešams un iespējams saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumiem uzstādīt barjeras, kuras kalpo ātruma samazināšanai”, – atzīmēja Daugavpils domes izpilddirektors Andrejs Kursītis.

Pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis piebilda: „Jautājums ir ļoti savlaicīgs tādēļ, ka mūsu un pilsētnieku viedoklis atšķiras no uzņēmuma „Latvijas Valsts ceļi” viedokļa. Tādēļ palūgšu saņemtos priekšlikumus publicēt, lai tie būtu pieejami mūsu mājas lapā. Baidos, ka bez publiskas diskusijas „Latvijas Valsts ceļus” pārliecināt nebūs tik vienkārši. Tādēļ, protams, saņemtos priekšlikumus publicēsim, bet tur paskatīsimies, kas no tā reāli tiks īstenots dzīvē”.  


Написать комментарий