Nedēļas laikā atklātas trīs Daugavpilī notikušas laupīšanas. Aizturētas vairākas personas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēdējās nedēļas laikā Latgales reģiona pārvaldes policijas darbinieki atklājuši vairākas laupīšanas un  aizturējuši piecas aizdomās turamās personas.

Policija savā darbā izmeklē ne tikai nesen izdarītos noziegumus, bet arī turpina kriminālprocesu izmeklēšanu par agrāk izdarītajiem noziegumiem. Tam par piemēru var minēt to, ka šonedēļ tika aizturēts 1985.gadā dzimis vīrietis, kurš tiek turēts aizdomās par laupīšanas izdarīšanu šā gada 3.jūnijā Daugavpils pilsētas centrā, Dubrovina parkā, kur cietušajam bija nolaupījis telefonu un velosipēdu. Aizturētajam ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Turpinot operatīvus meklēšanas pasākumus, Kriminālpolicijas darbinieki atklāja vēl vienu par laupīšanu uzsāktu kriminālprocesu - 31.oktobrī Ķīmijas mikrorajonā 1997.gadā dzimušajam pusaudzim tika nodarīti miesas bojājumi un nolaupīts mobilais telefons.  Uz aizdomu pamata par šī nozieguma izdarīšanu tika aizturēts 1998.gadā dzimušais jaunietis, kurš jau bija nonācis policijas redzeslokā.

Savukārt 6.oktobrī pilsētas centrā par kāda vīrieša aplaupīšanu, piedraudot ar fizisku spēku, tika aizturēti trīs vīrieši, 1974., 1981. un 1982.gadā dzimušie. Divi no tiem jau agrāk ir tiesāti, bet viens pašlaik gaida tiesu par analoģiska nozieguma izdarīšanu.


Написать комментарий