Nissan BladeGlider: Trīsvietīgs nākotnes jauniešu auto

foto: edmunds.com
foto: edmunds.com

Dažādās pasaules malās jaunieši domā dažādi. Vieniem vecs bavārietis, citiem ekonomisks, sportisks un ekstravagants Nissan.

Negribīgi, tomēr Nissan atklājis, ko rādīs drīz gaidāmajā Tokijas automobiļu izstādē. Tie būs divi koncepti no kuriem viens futuristisks pilsētas auto un otrs GT-R Nismo Edition. 
Ja par GT-R ziņu nav nekādu, tad pilsētas koncepta BladeGlider fotogrāfijas pilnīgi oficiāli publiskotas jau tagad. Šis dīvainītis galvenokārt domāts kā pārvietošanās līdzeklis tiem, kas pavisam nesen kļuvuši par autovadītāju – jauniešiem ap 20 gadiem. 

Kompānijas viceprezidents Endijs Palmers nesen kādā intervijā nosaucis Toyota GT86, Scion FR-S un Subaru BRZ par piecdesmitgadnieku auto. BladeGlider ir kā atbildes gājiens par labu jaunībai. 

Tehniskā informācija pagaidām pieejama visai maz. Zināms vien tas, ka piekare tiks veidota no oglekļa, virsbūve no armētas plastmasas un elektrodzinēji izvietoti pie riteņiem. 

Vai Nissan BladeGlider ieraudzīs sērijveida versiju, pagaidām paliek bez prognozēm. Laiks un cilvēku ieinteresētība rādīs! 



Написать комментарий