Jevgeņijs Oļenovs iecelts par SIA “Daugavpils DzKSU” valdes locekli 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

19.novembrī notika SIA „Daugavpils Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums” (DzKSU) dalībnieku sapulce. Sapulcē par uzņēmuma valdes locekli iecēla Jevgeņiju Oļenovu, kurš šajā amatā bija izvirzīts konkursa gaitā.

Daugavpils pilsētas domē notikušās kārtējās preses konferences gaitā portāls Gorod.lv uzdeva jautājumu, vai līdz ar jaunā SIA „DzKSU” vadītāja iecelšanu tiks uzlabots darbs ar plašsaziņas līdzekļiem. Pilsētas vadībai paziņojām, ka līdz šim laikam bez atbildēm ir vairāki pilsētnieku jautājumi SIA „DzKSU”, kurus portāls pirms mēneša nosūtīja uz SIA „DzKSU” e-pastu, telefoniski paziņojot par to sekretārei.

Atbildot uz jautājumu, vai tiks uzlabots SIA „DzKSU” darbs ar plašsaziņas līdzekļiem, pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis ieteica uzdot šo jautājumu jaunam valdes loceklim. „Manuprāt, šādam uzņēmumam aktīvi jāstrādā ar plašsaziņas līdzekļiem, jāuztur pastāvīgā saikne ar pilsētniekiem un plašsaziņas līdzekļiem”, paziņoja pilsētas mērs.

Atgādināsim, ka saskaņā ar CVK datiem J.Oļenevam ir 37 gadi, viņš dzīvo Daugavpilī, tautība – krievs, brīvi pārvalda valsts valodu. Jevgeņijs Oļenovs ieguvis augstāko izglītību Latvijas Universitātē Vadībzinību specialitātē. Strādāja VAS „Latvijas Hipotēku un zemes banka” par Aizdevumu daļas vadītāju. Šī gada pašvaldību vēlēšanās ar 17.numuru startēja no „Latgales partijas” saraksta.


Написать комментарий

Sveiki Am kundze, Morgan Debra Am Tiesiskā un uzticams aizdevumu aizdevējs dot aizdevumus
uz skaidru un saprotamu noteikumiem un nosacījumiem, pie 2% procentu likmi. no
$ 12000 līdz $ 7.000.000 USD, eiro un mārciņas Tikai. Es dodu out uzņēmuma aizņēmumiem,
Personal Aizdevumi, Student Kredīti, Auto Kredīti un aizdevumi, lai nomaksātu rēķinus. ja jums
nepieciešams kredīts, kas jums ir jādara, ir, lai jūs varētu sazināties ar mani tieši
at: morgandebra1986@gmail.com
Lai Dievs jūs svētī.
Sveicieni,
Morgan Debra kundze
E-pasts: morgandebra1986@gmail.com

Piezīme: Visi atbilde ir jānosūta uz: morgandebra1986@gmail.com