Skaistulis Orlando Blūms atrāda jauno draudzeni

foto: popcornnews.ru
foto: popcornnews.ru

36 gadus vecais angļu aktieris Orlando Blūms ir noguris no savas jaunās draudzenes slēpšanas, tāpēc tagad visos publiskos pasākumos sācis parādīties kopā ar viņu un vairs neslēpt savas sirsnīgās jūtas.

Blūma izredzētā ir 26 gadus vecā aktrise Kondola Rašida, kura gan pagaidām kino un televīzijas aprindās nav pārāk pazīstama, lai gan nupat filmējusies dažās populārā seriāla Smash sērijās.

Brodvejā gan Rašida ir labāk pazīstama, jo nesen piedalījās mūziklā Romeo un Džuljeta, kur viņas skatuves partneris bija Blūms. Tieši tur abi arī samīlējušies, lai gan kādu laiku pēc tam tēloja tikai lietišķas attiecības.

Kā zināms, Blūms šogad šķīrās no savas sievas - slavenās austrāliešu modeles Mirandas Kerras, kura bieži vien tiek uzskatīta par skaistāko sievieti pasaulē.

Ārvalstu tabloīdi joprojām min, kurš bijis šīs šķiršanās iniciators, lai gan, šķiet, ka šķiršanās noritējusi salīdzinoši mierīgi. "Jā, mēs patiešām nolēmām šķirties, bet mēs joprojām esam ne tikai draugi - mēs esam ģimene," pēc šķiršanās teica Blūms, liekot noprast, ka sava dēliņa Flinna dēļ paliks draugi.

Kas attiecas uz Mirandu Kerru, arī viņa bez vīrieša ilgi nepaliks, un ASV mediji jau ziņo, ka viņas jaunais mīļotais ir modeļu cienītājs - pats Leonardo Dikaprio.


Написать комментарий