Noslēdzot konkursus, Dome nolēma, ka SIA «Labiekārtošana-D» un SIA «Daugavpils ūdens» vadīs iepriekšējie vadītāji

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Zināmi divu amatu konkursu uz SIA „Labiekārtošana D” un SIA „Daugavpils ūdens” valdes locekļu amatiem rezultāti, vēsta Daugavpils pilsētas pašvaldība.

Atgādināsim, ka 8.novembrī noslēdzās pieteikumu pieņemšana uz minēto uzņēmumu valdes locekļu amata vietām. Konkursu komisija bija pieņēmusi 3 pieteikumus uz SIA „Daugavpils ūdens” valdes locekļa amatu un  5 pieteikumus uz SIA „Labiekārtošana-D” valdes locekļa amatu.

Pašvaldība ziņo, ka no 5 pretendentiem par atbilstošāko SIA „Labiekārtošana D” valdes locekļa amatam ir atzīts Sergejs Blagoveščenskis, kurš pēc iepriekšējā uzņēmuma vadītāja Vjačeslava Krankala aiziešanas no amata bija iecelts pagaidu vadītāja amatā un konkursā piedalījās tāpat kā citi amata kandidāti.

Savukārt SIA „Daugavpils ūdens” pagaidām turpinās vadīt Sergejs Selickis, kurš kopš 2004.gada ir minētā uzņēmuma valdes loceklis. Pieņemto lēmumu pašvaldība pamato ar to, ka uzņēmums turpina realizēt ļoti svarīgu un lielu ES projektu, kas paredz uzņēmuma ūdensapgādes un kanalizācijas saimniecības attīstību, uzņēmuma  vadītājam jābūt ar pieredzi un zināšanām šajā jomā. Neviens no 3 kandidātiem neatbilda  augstajām prasībām. 


Написать комментарий