Daugavpili apmeklēs VK un KNAB pārstāvji, lai veidotu ciešāku sadarbību ar pilsētniekiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šonedēļ mūsu pilsētu apmeklēs divu Latvijas valsts iestāžu pārstāvji.

Otrdien, 26.novembrī, plkst.13:00 Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē ar pilsētniekiem tiksies Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) pārstāvji.

KNAB informatīvās dienas mērķis ir tikties ar konkrētā reģiona iedzīvotājiem, informēt viņus par korupcijas negatīvajām sekām un iespējām ziņot par pārkāpumiem, kā arī savas kompetences ietvaros sniegt atbildes uz iedzīvotāju jautājumiem. Interesenti varēs saņemt speciālistu konsultāciju.

Pēc KNAB priekšnieka Jaroslava Streļčenoka vārdiem, viena no KNAB darba prioritātēm ir komunikācija ar sabiedrību un iedzīvotāju izglītošana.

Savukārt ceturtdien, 28.novembrī, plkst.16:00 ar pilsētniekiem tiksies Valsts kontroles pārstāvji. Pasākumā piedalīsies Valsts kontroliere Elita Krūmiņa, kura stāstīs par minētās iestādes darba prioritātēm un apspriedīs pēdējās revīzijas rezultātus.

Lai efektīvāk veiktu pārbaudes pašvaldībās un to pārziņā esošajās kapitālsabiedrībās, Valsts kontrole vēlas veidot ciešāku sadarbību gan ar konkrētās pašvaldības nevalstiskajām organizācijām, gan ar tiem iedzīvotājiem, kuriem rūp viņu maksāto nodokļu izlietojums.

Tikšanās Daugavpilī piedalīsies ne tikai Valsts kontroliere Elita Krūmiņa, bet arī Valsts kontroles padomes loceklis Aivars Ērglis.


Написать комментарий