Ceļu satiksmes rezultātā Daugavpilī un novadā cietuši gājēji

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

6.decembrī ap plkst. 16:40 Daugavpilī, Stacijas–Rīgas ielu krustojumā nezināms autovadītājs uz gājēju pārejas uzbrauca diviem gājējiem, 1995. un 1996.gadā dzimušajiem, ziņo Valsts policijas preses dienests.

Jaunieši guva dažādas traumas. Autovadītājs no notikuma vietas aizbrauca. Policija jau ir noskaidrojusi minēto automašīnu un tuvākajā laikā tiks atrasts arī vadītājs.

7.decembrī ap 11:15 Daugavpilī, 18.novembra-Varšavas ielu krustojumā notika automašīnas VW un Audi sadursme. Audi vadītājs, 1977.gadā dzimis vīrietis, veicot kreiso pagriezienu, netika galā ar vadību un sadūrās ar pretim braucošo VW, kurai bija jādot ceļš. Pēc kāda laika Audi vadītājs vērsies pēc medicīniskās palīdzības.

Ar pusstundas intervālu Jelgavas-Puškina ielu krustojumā notika uzbraukšana gājējiem - 1976.gadā dzimis vadītājs, braucot ar automašīnu VW, uzbrauca gājējiem, 1950.gadā dzimušajiem vīrietim un sievietei, kuri pārvietojās pa gājēju pāreju. Abi guva dažādas traumas.

7.decembrī Daugavpils novada Sventes pagastā 1978.gadā dzimusī sieviete, vadot automašīnu VW, netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa un notrieca gājēju, 1961.gadā dzimušu sievieti. Gājēja nogādāta slimnīcā.

6.decembra naktī ceļus satiksmes negadījums ar cietušo reģistrēts arī Krāslavā, kur 1975.gadā dzimusī sieviete, vadot automašīnu Volvo pa Augusta ielu, iespējams neatbilstoši izvēlētā braukšanas ātruma dēļ, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījuma rezultātā miesas bojājumus guva gan vadītāja, gan 1982.gadā dzimis pasažieris.

Policija skaidro visu ceļu satiksmes negadījumu iemeslus un apstākļus.


Написать комментарий