Ziemassvētku turnīrs boksā

foto: maxisciences.com
foto: maxisciences.com

No 13. līdz 14. decembrim Daugavpils Boksa zālē norisinājās tradicionālais Ziemassvētku turnīrs boksā, kurā piedalījās vairāku valstu pārstāvji piecās dažādās vecuma grupās, informē Sporta pārvaldes portāls.

Viesi no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Rīgas un Jelgavas sacentās vairākās svara un vecuma kategorijās. Kopējais dalībnieku skaits pārsniedza simtu. Pieteikumu bija tik daudz, ka nācās sportistus iedalīt A un B grupās. 

Šo sacensību mērķis bija rezumēt gada laikā paveikto un analizēt sportistu sagatavošanas līmeni. Tāpat ar citu valstu treneriem tika izrunāts nākamā gada sacensību kalendārs. 

Daugavpils komanda, kā allaž, bija uzdevumu augstumos, iegūstot vairāk nekā 20 godalgas. Par sacensību uzvarētājiem kļuva 13 bokseri: 

Nikita Elksniņš, Nikita Guzlajevs, Nikita Zujevs, Jurijs Dričs, Edvins Kotels, Česlavs Svirka, Arnolds Zaicevs, Edgars Koržeņevskis, Ritvars Šuļga, Evanders Servuts, Aleksandrs Lipovka, Dmitrijs Zaharovs un Andrejs Minovs. 

Finālā zaudējumus piedzīvoja un otro vietu ieguva: Rauls Konstantinovs, Nikita Spiridonovs, Artūrs Beinarovičs, Deniss Seļskis, Iļja Murzakovs, Aleksandrs Rabotjaga, Iļja Gorohovs, Anatolijs Jakubovskis, Aleksejs Paļčuns, Vjačeslavs Strazdoniks. 

Ar īpašu kausu par labāko tehniku tika apbalvots Ritvars Šuļga. Balvu par cīņasgribu saņēma Evanders Servuts, bet par labāko tiesnesi tika nosaukts Aleksejs Fatičevs. 

Komandu ieskaitē Daugavpils ieņēma pirmo vietu, otrajā vietā Paņevēža, bet trešajā Rīga. 

Skolēnu brīvlaika laikā Daugavpilī tiek plānota treņnometne ar Lietuvas un Latvijas komandu līdzdalību. 


Написать комментарий