Laima Vaikule: «Kad novecošu, ieslēgšos mājās un nenākšu ārā kā Marlēna Dītriha»

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Dziedātāja Laima Vaikule, kura 59 gadu vecumā vēljoprojām izskatās nevainojami, atklājusi savu pašu baisāko murgu - viņa ļoti baidās novecot un, kad tas notiks, plāno ieslēgties istabā kā leģendārā aktrise Marlēna Dītriha.

Vaikule sarunā ar žurnālu Otkrito atklājusi, ka apzinās, ka gadi nestāv uz vietas un viņu tas nomācot: "Es nošaušos... Bezpalīdzīgs vecums māksliniekam ir visbriesmīgākais, kas vien var būt. Tas viss ir publikas dēļ - fani vēlas redzēt savu elku mūžam jaunu. Domāju, ka kad novecošu, rīkošos kā Marlēna Dītriha - ieslēgšos mājās, lai neviens mani neredzētu vecu un bezpalīdzīgu."

Dziedātāja arī atcerējās par laikiem, kad sāka piekopt kaitīgus ieradumus: "Kad visi sāka runāt, ka smēķēšana ir neveselīga, es sāku smēķēt. Piecu gramu liķiera vietā, kurus mans organisms spēj patērēt, izdzēru piecdesmit. Godīgi sakot, ar alkoholu esmu uz "jūs". Līdz 18 gadu vecumam pamēģināju visu ko vien var pamēģināt un tad kļuvu par godīgu meiteni."

Jaunībā Vaikule esot arī pamēģinājusi narkotikas, tomēr no atkarības viņu esot paglābis fakts, ka PSRS pie tām tikt bija ļoti grūti.


Написать комментарий