Uz Montekarlo vēsturisko ralliju dosies četri Jaguar no Rīgas

Publicitātes foto/delfi.lv
Publicitātes foto/delfi.lv

Svētdien, 15. decembrī, Biķernieku sacīkšu trases administrācijas ēkā notika "Russo Baltic Racing Team" komandas prezentācija vēsturiskajam rallijam "Monte Carlo Historique 2014", uz kurieni jau pēc mēneša – janvāra vidū – dosies četras ekipāžas no Latvijas un Krievijas

Latvijas - Krievijas komanda "Russo Baltic Racing" – "Rallye Monte-Carlo Historique" uzvarētājs sava klasē 2012. un 2013. gadā, ka arī ir ikgadējais "Coupe des Alpes", "Niege at Glace", "Rallye des Princesses", "Milano-Sanremo", "Gran Premio delle terre do Canossa" dalībnieks.

"Monte Carlo Historique 2014" rallijā dosies četras "Russo Baltic Racing Team" ekipāžas: 
1. Ilja Kašins / Krišjānis Caune;
2. Mihails Tjurins / Edgars Svencis;
3. Aleksandrs Gensis / Igors Cagajevs;
4. Dmitrijs Lukovnikovs / Sergejs Kuzins.

Tjurins un Svencis brauks ar 1964. gada izlaiduma "Jaguar Mark 2" sedanu, bet pārējie – ar 1968. gada izlaiduma leģendārajiem "Jaguar E-Type".

"Russo Baltic Racing Team" komandas ekipāžas startēs 22. janvārī no Reimsa (Francija) un finišēs 25. janvārī Montekarlo.

Pēc "RBR Team" īpašnieka un pilota I. Kašina vārdiem, viens no grūtākajiem rallija etapiem būs pats pirmais – nakts posms.

"Rallija "Monte-Carlo Historique" starts parasti notiek plkst. 20, un pēc tām dalībniekiem jābrauc gandrīz diennakti bez pārtraukuma un atpūtas – tādi ir noteikumi. Vēl grūtāk ir mehāniķiem – mašīnas taču jāsagatavo kārtējam posmam laicīgi. Tātad atpūsties viņiem sanāk vēl mazāk," saka Kašins.


Написать комментарий