Četri pašvaldības uzņēmumi, ar kuriem pagarināja līgumus, apsolīja attīstīties

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils dome līdz 2016. gada beigām pagarinās līgumus par pienākumu deleģēšanu ar četriem uzņēmumiem – „Parkings D”, „Labiekārtošana–D”, „Daugavpils siltumtīkli” un „Daugavpils ūdens”. 

Šādu lēmumu 17. decembrī atbalstīja Finanšu komitejas deputāti.

Saskaņā ar „Parkings D” darbības plānu 2014. gadam uzņēmums plāno turpināt maksas stāvvietu apkalpošanu, nodrošināt sniegto pakalpojumu kvalitāti un modernizēt darba procesu.

Saskaņā ar „Labiekārtošana–D” darbības plānu 2014. gadam uzņēmums turpinās efektīvi apsaimniekot kapus, parkus, skvērus, zaļās zonas, infrastruktūras elementus, kā arī nodrošināt pakalpojumu spektra paplašināšanu un pieejamību, personāla kompetences paaugstināšanu, uzlabot darba produktivitāti un sadarbību ar dažādām organizācijām un sabiedrību.

Kas attiecas uz līgumu ar „Daugavpils siltumtīkli”, tad galvenais uzņēmuma mērķis, kā tika paskaidrots deputātiem, turpināt sniegt pilsētniekiem siltumapgādes pakalpojumu. Neskatoties uz to, ka uzņēmuma darba un attīstības stratēģija tuvākajiem diviem gadiem netika apstiprināta, deputātiem tika iedots uzņēmuma darbības plāns nākamajam gadam, kurš vērsts uz to, kā arī nākas, uz pakalpojumu sniegšanu un uzņēmuma attīstību.

Savukārt „Daugavpils ūdens” nolūks nākamajā gadā ir efektīvi pārvaldīt objektus, kuri ir saistīti ar ūdensapgādes un kanalizācijas procesiem, realizēt un pilnveidot metodes un tehnoloģijas efektīvai darba procesu realizācijai, attīstīt personāla kompetenci un uzlabot sadarbību ar dažādām organizācijām un sabiedrību. 


Написать комментарий