Daugavpils boksieri atveda medaļas no Krievijas

foto: draugiem.lv
foto: draugiem.lv

No 5. līdz 6. janvārim Černjahovskā (Kaļiņingradas apgabals) pareizticīgo Ziemassvētku priekšvakarā norisinājās starptautiskais Ziemassvētku turnīrs boksā, ziņo Sporta pārvalde portāls. 

Divas zelta medaļas Daugavpils bokseriem. Turnīrā piedalījās spēcīgākie Latvijas un Kaļiņingradas bokseri sekojošās vecuma grupās: 2003.-2002., 2001.-2000., 1999.-1998., 1997.-1996. dzimšanas gads.

Pēc intensīviem treniņiem ziemas brīvdienu laikā Daugavpils bokseri Latvijas izlases sastāvā devās uz šīm sacensībām.

Edgars Koržeņevskis (1999. gads) svara kategorijā līdz 54 kilogramiem finālā tika pie uzvaras ar 3:0. Jau pirmajā raundā Kaļiņingradas bokseris tika nosūtīts nokdaunā, pēc kura tā īsti nespēja atgūties. Edgaram pirmā vieta.

Ēvalds Teikmanis (1996. gads) svara kategorijā līdz 60 kilogramiem pusfinālā priekšlaicīgi pieveica savu pretinieku, bet finālā, darbojoties taktiski gudri, pieveica Kaļiņingradas izlases bokseri.

Latvijas izlases vecākais treneris Vladislavs Sokolovs: „Šogad pēc mācību-treniņu nometnēm mūsu bokseri pirmo reizi devās ringā. Var teikt, ka kvalitatīvie un cītīgie treniņi nav bijuši veltīgi. Puiši ir pielikuši fiziskajā sagatavotībā. Divi zelta Daugavpils komandai, tas ir labs rezultāts.”

Tagad Daugavpils izlase gatavosies BJSS čempionātam, kas janvāra beigās notiks boksa zālē.
 


Написать комментарий