Pliks austrālietis iestrēga veļas mašīnā

foto: lenta.ru
foto: lenta.ru

Pliks Austrālijas iedzīvotājs iestrēga veļas mašīnā, spēlējot paslēpes. Par to 6. janvārī ziņoja aģentūra Agence France-Press.

Melburnas iedzīvotājs iekāpa veļas mašīnā un gaidīja, kad atgriezīsies viņa meitene, cerot šādā veidā viņu „pārsteigt”. Patstāvīgi tikt ārā vīrietis nespēja.

Policijas darbiniekiem un glābējiem, kuri ieradās notikuma vietā, nācās ieziest jauno cilvēku ar olīveļļu. „Mēs viņu ieziedām tik ilgi, kamēr viņu izdevās atbrīvot”, – paziņoja seržants Tims Glisons. Kā presei pastāstīja seržante Mišela de Araugo, kura piedalījās operācijā, vīrietis traumas neguva, – vēsta lenta.ru.

Līdzīgs gadījums janvāra sākumā notika ASV, kur veļas mašīnā iestrēga 11 gadus veca meitene, kura spēlēja paslēpes. Kad radiniekiem patstāvīgi neizdevās meiteni izvilkt no veļas mašīnas (tika izmantota zemesriekstu eļļa un medus), izsauca glābējus. Meitene necieta, tomēr viņu aizveda uz slimnīcu – pusotras stundas laikā veļas mašīnā meitenei notirpa kājas un radās tūska.

Bez cilvēkiem veļas mašīnās regulāri iestrēgst mājdzīvnieki. Tā, 2013. gada februārī veļas mašīna tika aizvērta kaķene, kura ar savu saimnieci dzīvo ASV Oklendā. Kaķenei izdevās izdzīvot, neskatoties uz to, ka veļas mašīnu aizvēra un iedarbināja. Pēc pusstundas kaķeni izņēma no veļas mašīnas dzīvu un veselu. Ārsts, kurš apskatīja dzīvnieku, konstatēja, ka kaķis ir šoka stāvoklī.


Написать комментарий