Šūmahers vēl aizvien komā

foto: nra.lv
foto: nra.lv

Slavenā "Formula 1" braucēja un septiņkārtējā čempiona Mihaela Šūmahera veselības stāvoklis pēc negadījuma Francijas Alpos vēl aizvien nav mainījies un sportists joprojām atrodas komā.

Mihaels Šūmahers vēl aizvien atrodas komā un viņa veselības stāvoklis tiek raksturots kā stabils, bet smags. Jau iepriekš ziņots, ka slavenais sacīkšu braucējs 29.decembrī cieta slēpošanas negadījumā Francijas Alpos un tika nogādāts slimnīcā ar nopietnu galvas traumu. Jau 30.decembrī viņš tika ievadīts mākslīgajā komā pēc divām galvas operācijām. Šūmahera stāvoklis vēl aizvien ir smags un nav zināms, vai viņš atmodīsies. Kāds sportista ģimenes loceklis, kas nevēlējās atklāt vārdu, izteicies, ka ārsti ģimeni jau sagatavo ļaunākajam- iespējams, ka 45 gadus vecais vīrietis var arī palikt šajā stāvoklī.

Neskaitāmi fani jau vairākas dienas pulcējas pie slimnīcas, kurā ievietots vēl aizvien komā esošais "Formula 1" braucējs. Piektdien viņa ģimene Šūmahera oficiālajā mājaslapā ievietoja pateicību šiem cilvēkiem: "Ārpus slimnīcas esošo Ferrari fanu apbrīnojamā līdzjūtība ir aizkustinājusi mūs visus līdz asarām. Mēs esam ļoti pateicīgi par sirsnīgajiem un sirdi sildošajiem atveseļošanās vēlējumiem, kas pie mums ir nonākuši no visas pasaules."


Написать комментарий