Jaunā uzņēmuma „Daugavpils satiksme” valdes locekle uzņemsies tramvaju iepirkuma kontroli

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Municipālā uzņēmuma „Daugavpils satiksme” 24. janvāra akcionāru sanāksmes gaitā uz tramvaju infrastruktūras modernizēšanas laiku par trešo valdes locekli tika iecelta Sabīne Šnepste.

Līdz šim brīdim Sabīne Šnepste bija Daugavpils domes Attīstības departamenta vadītāja pienākumu izpildītāja, bet tagad sekos „Daugavpils satiksme” projekta gaitai, lai nodrošinātu tā veiksmīgu realizāciju.

Portālam Gorod.lv S. Šnepste pastāstīja, ka viņa ir saņēmusi atļauju amatu savienošanai līdz pavasarim, kad Attīstības departamenta vadītāja amatā plāno atgriezties Svetlana Krapivina.

Šobrīd S. Šnepste ir arī Saules skolas modernizācijas un rekonstrukcijas projekta un Ziemeļu rūpniecības zonas attīstības projekta vadītāja.

Kā pastāstīja S. Šnepste, viņa jau ir sākusi strādāt pie tramvaju infrastruktūras modernizācijas projekta turpinājuma, lai beidzot pilsēta varētu iegādāties plānotos tramvaju vagonus. Uz šo brīdi jaunā konkursa nolikums ir nosūtīts saskaņošanai uz Satiksmes ministriju, tiek sagatavota arī vēstule, kurā būs detalizēti aprakstīts, kādas darbības plāno veikt pašvaldība projekta realizācijai.

Kas attiecas uz jauno tramvaju iegādes konkursu, izrādījās, ka tas tiks sadalīts 3 daļās (pa dažiem vagoniem katrā). Tas ļaus lielākam pretendentu skaitam piedalīties konkursā un pretendēt uz mazāka apjoma pasūtījumiem, kam jāveicina veiksmīga vagonu piegāde. Kā atzīmēja S. Šnepste, tā kā var būt vairāki piegādātāji, tad arī vagoni var vizuāli atšķirties, tomēr būs labāk, nekā, ja jaunu vagonu nebūtu vispār.


Написать комментарий