Daugavpils novada dome apstiprināja pašvaldības darbinieku „ēnu” kandidatūras

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jau nākamnedēļ, 12. februārī visi Latvijas jaunieši, kuri pauda vēlmi un izrādīja īpašu aktivitāti, piedalīsies vienā no populārākajiem projektiem, kurš palīdz jauniešiem uzzināt kādas profesijas nianses tikai vienas dienas laikā un, iespējams, noteikt savu nākotni – „Ēnu diena 2014”.

Iepriekš portāls Gorod.lv ziņoja, ka šogad Daugavpils novadā jauniešiem tika piedāvātas ap 30 vakancēm. Savukārt Daugavpils novada dome, kura „Ēnu dienā” piedalīsies jau trešo reizi, piedāvāja nelielu speciālistu izvēli, kuru darbu varēs vērot motivētākie jaunieši.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Daugavpils novada domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste Olga Davidova, trešdien, 12. februārī par Daugavpils novada domes priekšsēdētājas, izpilddirektores, Juridiskās nodaļas vadītāja, Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja, Sociālā dienesta vadītāja, IT tehnoloģiju nodaļas vadītāja p.i., Sporta pārvaldes vadītāja, Dabas parka „Daugavas loki” vadītāja, Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālista „ēnām” varēs kļūt 11 skolēni un profesionālo skolu studenti.

Zīmīgi, ka interesi par Daugavpils novada darbu izrādīja ne tikai novada skolu skolēni, bet arī Daugavpils, Rēzeknes, Preiļu un Krāslavas jaunieši.

Kā atzīmēja O. Davidova, šogad „ēnu” kandidatūras tika rūpīgi atlasītas. Par galveno atlases kritēriju kļuva viņu motivācija.
Atliek vien piebilst, ka visi laimīgie jau ir apstiprināti un informēti par to, ka 12. februārī tieši plkst. 9:00 viņus gaidīs Daugavpils novada domes sēžu zālē.
 


Написать комментарий