Parisa Hiltone atgriezusies pie Bārbijas stiliņa

Preses foto
Preses foto

Sabiedrības dāma un miljonu mantiniece Parisa Hiltone (attēlā) šogad atzīmēs savu 33. jubileju, taču viņa joprojām nav atteikusies no Bārbijas stiliņa un ļoti meitenīga vizuālā tēla.

Šonedēļ fotogrāfi Hiltoni iemūžinājusi Losandželosā pie ekskluzīvā Barney's lielveikala, kur blondīne bija devusies iepirkties un atjaunot sava neizmērojamā izmēra skapja saturu.

Pie veikala Parisa piebrauca savā rozā krāsas Bentley markas automašīnā, un iepirkšanās tūrei arī viņa pati bija izvēlējusies tāda toņa apģērbu, kas Hiltoni padarīja jo īpaši līdzīgu slavenajai lellei Bārbijai.

Jāpiebiebilst, ka rozā ir Parisas mīļākā krāsa, un arī viņas auto salona apdarē dominē rozā toņi, kā arī dažādi spīgulīši un dārgakmeņi, un Hiltone pati savu spēkratu mīļi dēvē par Barbie Bentley jeb "Bārbijas Bentliju".

Jau vēstīts, ka miljonu mantiniece pērnā gada vasarā paviesojās arī Latvjā - Comedy Club jubilejas dzīru ietvaros Jūrmalā -, un toreiz slavenās blondīnes ierašanās kļuva par vienu no apspriestākajiem notikumiem.


Написать комментарий