Ņujorkā sniega tīrīšanas mašīna sabrauca grūtnieci

foto: lenta.ru
foto: lenta.ru

Ņujorkā privātā sniega tīrīšanas mašīna sabrauca grūtnieci. Gūto traumu rezultātā cietusī nomira, bet viņas bērnu izdevās izglābt, atsaucoties uz varas iestāžu paziņojumu, ziņo lenta.ru, atsaucoties uz CNN.

Incidents notika autostāvvietā pie ķīniešu produktu tirgus. 36 gadus vecā Miņ Liņa, kura atradās pēdējā grūtniecības mēnesī, krāva kopā ar savu vīru produktus automobilī.

Šajā brīdī sievieti notrieca un pārbrauca mini buldozers, kurš tīrīja autostāvvietu, raksta The New York Times. Cietušo 10 minūtes pēc incidenta nogādāja uz slimnīcu, kurā ārsti konstatēja viņas nāvi. Sievietei uzreiz veica ķeizargriezienu. Bērna stāvoklis, kura svars dzimšanas brīdī sastādīja 3 kg, tiek novērtēts kā kritisks.

Policija nopratināja 42 gadus veco sniega tīrīšanas mašīnas vadītāju. Pēc izmeklēšanas datiem viņš notrieca sievieti netīšām. Vai viņam tiks izvirzītas apsūdzības, netiek ziņots.

Vairāku pēdējo mēnešu laikā ASV vairākkārt stipri sniga un bija anomāli zema gaisa temperatūra. Decembrī sniega vētras plosījās valsts centrālajā un ziemeļu daļā, janvārī tās skāra ziemeļus un dienvidaustrumus. Sals sasniedza mīnus 40oC. Par sniegputeņu upuriem ASV dienvidaustrumos jau ir kļuvuši 13 cilvēki.


Написать комментарий