Naudiņš: Par mani kā ministra kandidātu ierunājies tikai Cilinskis

foto: spektrs.com
foto: spektrs.com

Patlaban par manu kandidatūru vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra postenim līdz šim ir ierunājies tikai nu jau atlaistais ministrs Einārs Cilinskis, norāda Saeimas deputāts Romāns Naudiņš.

Viņš intervijā Latvijas Radio atteicās vērtēt iespējas ieņemt vakanto amatu Ministru kabinetā.

Plānots, ka pirmdienas, 17.marta vakarā kopā sanāks VL – TB/LNNK vadība, lai lemtu, kuru politiķi deleģēt.

Naudiņš ir minēts kā viens no kandidātiem. Viņš ir bijis Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas parlamentārais sekretārs.

BNN jau vēstīja, ka Cilinskis no amata tika atlaists piektdien, kad tika nostādīts izvēles priekšā starp palikšanu amatā vai piedalīšanos 16.martā. Cilinskis izvēlējās piedalīties Leģionāru dienas pasākumos un zaudēt savu amatu.

Tāpat ziņots, ka Ministru prezidentei Laimdotai Straujumai parakstot rīkojumu par vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Eināra Cilinska atbrīvošanu no amata, viņš kļūs par vienu no īslaicīgākajiem ministriem atjaunotās Latvijas vēsturē.

Cilinski amatā kopā ar visu Straujumas vadīto valdību apstiprināja šā gada 22.janvārī un šodien aprit 51.diena, kopš viņš ir ministra amatā. Tādējādi viņš ministra amatā nebūs nostrādājis pat simboliskās 100 dienas.

 


Написать комментарий