Jana Meladze 10 gadus ir panesusi vīra neuzticību ar Veru Brežņevu

foto no interneta resursiem
foto no interneta resursiem

Acīmredzot bijusī slavenā komponista un producenta Konstantīna Meladzes sieva Jana līdz šim brīdim nevar viņam piedot neuzticību, kuru viņa bija spiesta panest daudzus gadus.

Īpaši stipri Janu aizskar tas, ka Konstantīnam bija 10 gadus ilgs romāns ar Veru Brežņevu. Kad sievietei parādījās piemās aizdomas, viņa neaizvēra acis uz šo sakaru, bet piezvanīja Verai un pateica, ka, kaut gan tas ir pazemojoši, bet viņai jāzina, kas notiek ģimenē. Uz to viņa sadzirdēja kārtējo stāstu par darba un draudzīgām attiecībām. Bet pēc pieciem gadiem, 2013. gada sākumā, kad Meladzem iestājās smags periods, Brežņeva atnāca pie viņiem uz mājām ar vēlmi palīdzēt, – vēsta eurosmi.ru.

Jana nesāka liekuļot un pajautāja Verai: kādēļ radās nepieciešamība salauzt tik daudz likteņu? Jo viņi ar Konstantīnu atņēma viņai gandrīz 10 gadus! Un tikai tad Brežņeva atzinās, ka tad uzskatīja šādu lēmumu par pareizāko. Tas Janai kļuva par pēdējo pilienu – viņa vairs nevarēja ciest tā saucamo „garīgumu”, kura nosaukums ir „VIA Gra”, un jau 2013. gada 20. augustā izbeidza ilgo krāpšanu, noformējot šķiršanos ar Meladzi.  

 


Написать комментарий