Jaunatnes departaments atgādina: dokumentu iesniegšanas termiņš darbam vasaras laikā beidzas pēc vienas dienas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, Daugavpilī noslēgusies jauniešu reģistrācija dalībai pilsētas vasaras nodarbinātības programmā.

Dalībai šajā programmā pieteicās 1 170 daugavpilieši vecumā no 15 līdz 19 gadiem. Jauniešu vairākums darbam vasaras laikā reģistrējās elektroniski, neliels jauniešu skaits izmantoja iespēju reģistrēties klātienē.

Nedēļas laikā – no 25. līdz 29.martam – visiem, kas atrada savu vārdu sarakstā, kurš ir publicēts Jaunatnes departamenta mājas lapā, ir jāapstiprina dalība vasaras nodarbinātības programmā. Lai to izdarītu, jāierodas Jaunatnes departamentā, kas atrodas Saules ielā 5a, paņemot līdzi nodokļu grāmatu, pases kopiju, atļauju no vecākiem un medicīnas izziņu darba devējam.

Pēc Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu vecākās speciālistes Irēnas Ivanovas vārdiem, neskatoties uz visai lielu reģistrējušos skaitu, patlaban dalību vasaras nodarbinātības programmā apstiprināja vien 70% jauniešu.

Tādēļ Jaunatnes departaments iesaka pasteigties, jo līdz termiņa beigām palikusi pusotra diena. Piektdien, 28. martā, līdz plkst.16:00 un sestdien, 29.martā, no plkst.11:00 līdz 15:00, jauniešiem, kas iekļauti vasaras nodarbinātības programmas pamata sarakstā, ir pēdējā iespēja iesniegt augstākminētos dokumentus.

Ja šajā periodā dokumenti netiks iesniegti, jaunietis automātiski zaudēs savu vietu un šajā vietā rindas kārtībā tiks iekļauts cilvēks no rotācijas saraksta, kurā patlaban ir 425 cilvēki.

„Cerams, ka visi, kuri ir sarakstā, tiks nodarbināti, tādēļ esiet uzmanīgi un nelaidiet garām šo iespēju!”, aicināja jauniešus I.Ivanova.
 


Написать комментарий