Futbols: sezona Daugavpilī atklāta

foto: bfcdaugava.lv
foto: bfcdaugava.lv

Ar divām Smscredit.lv Futbola Virslīgas spēlēm atklāta 2014. gada futbola sezona Daugavpilī. Sestdien BFC „Daugavpils” nospēlēja 1:1 ar „Liepāju”, bet svētdien „Daugava” ar 1:2 piekāpās „Jelgavai”, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Sestdien atklāšanas spēli starp BFC „Daugavpils” un „Liepāju” noskatījās vairāk nekā 1000 skatītāju, kas ir jauns šīs sezonas rekords. Komandu futbolisti nepievīla un mačs izdevās aizraujošs. Jau 9. minūtē liepājnieki atklāja rezultātu, kad izcēlās Kristaps Grebis, bet izlīdzinājumu mājinieki panāca 84. minūtē, kad skaistus vārtus guva Jānis Bovins. Daugavpils klubam bija arī citas labas iespējas izcelties, tomēr tās palika nerealizētas.

Svētdien savu pirmo spēli sezonā aizvadīja arī Daugavpils „Daugava”, kas turpat „Celtnieka” stadionā galotnē ar 1:2 piekāpās Jelgavai, kas guva skaistus vārtus pēc soda sitiena. Daugavpiliešu rindās izcēlās Dželams Džaliašvili, kurš iesita 11 metru soda sitienu.

Turnīra tabulā BFC „Daugavpils” ar četriem punktiem divās spēlēs ieņem ceturto vietu, savukārt „Daugava” vienīgajā spēlē vēl punktus nav guvusi.
 


Написать комментарий