Daugavpils teātrī viesosies Lietuvas Krievu drāmas teātris

foto: Daugavpils teātris
foto: Daugavpils teātris

Turpinām tradīcijas. Arī šajā sezonā Daugavpils teātrī viesosies Lietuvas Krievu drāmas teātris no Viļņas. Pagājušajā gadā bija skatāms iestudējums „Svoločnaja ļubov”, bet šogad skatītājiem būs iespēja apmeklēt Fransisa Vēbera komēdiju „Užin durakov”. Viesizrāde gaidāma 27. aprīlī 17.00.

„Užin durakov“ ir psiholoģiskā situāciju komēdija, kura veidota uz asprātīgiem dialogiem. Izdevējs Pjērs Brošāns kopā ar draugiem katru trešdienu rīko vakariņas, kuru mērķis atvest sev līdzi muļķi un iesaistīt viņu sarunā.  Uzvar tas, kura muļķis izrādās „vislabākais”. Pjēra kandidāts – Fransuā Pinjons, nodokļu departamenta kalpotājs. Radikulīta dēļ Pjērs atceļ vakariņās ar draugiem, taču tikšanos ar Fransuā viņam neizdodas atcelt. Un, lūk, atnāk muļķis un atnes sev līdzi veselu lērumu katastrofu, misēkļu un negaidītu situāciju, kas pārvērš visu Pjēra dzīvi.

Lomās: Aleksandrs Agarkovs, Jevgēnija Rusakova, Jeļena Bogdanoviča, Valērijs Lobuņecs, Dmitrijs Deņisjuks, Nikolajs Antonovs, Anžela Bizunoviča, Jeļena Juščenko, Mihails Makarovs.



Написать комментарий