Izskanējis labdarības koncerts „Tu esi mans draugs”, tiek plānoti jauni pasākumi dzīvnieku atbalstam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Piektdien, 4.aprīlī, Daugavpils novada Kultūras centrā notika labdarības koncerts „Tu esi mans draugs”, kas pulcēja vairākus dzīvnieku mīļotājus, kuri vēlējās tiem palīdzēt.

Labdarības koncerta rīkotāja Marta Kive-Ostrovska paziņoja portālam Gorod.lv, ka pasākums izdevās, zāle bija pilna ar dzīvnieku atbalstītājiem, Daugavpils Dzīvnieku patversme saņēma ne tikai dzīvnieku barību un dažādas rotaļlietas, bet arī ziedojumus 730 eiro apmērā, kuri tiks izmantoti medikamentu iegādei un dzīvnieku dzīvošanas apstākļu uzlabošanai.

„Prieks, ka Daugavpils un novada iedzīvotāji ir tik aktīvi, īpašs prieks, ka koncertu apmeklēja bērni, kuriem no mazotnes tiek ieaudzināts, ka jābūt labsirdīgiem un atbildīgiem. Ceru, ka ar koncerta palīdzību mums izdevās piesaistīt cilvēku uzmanību šai problēmai, cerams, ka dzīvnieki tiks adoptēti daudz ātrāk”, pastāstīja M.Kive-Ostrovska.

Atbildot uz portāla Gorod.lv korespondenta jautājumu, vai pasākuma rīkotāji plāno trupināt sadarboties ar Daugavpils Dzīvnieku patversmi, M.Kive-Ostrovska atzīmēja, ka šis koncerts bijis pirmais, bet ne pēdējais šāda veida pasākums, rīkotāji vēlētos, lai turpmākos pasākumos piedalītos pēc iespējas vairāk bērnu un jauniešu.

Tāpat koncerta rīkotāja atzīmēja, ka pateicības vārdus ir pelnījusi Dzīvnieku patversmes vadītāja Oksana Bondare, kura šajā amatā strādā pavisam neilgi, bet ir izdarījusi diezgan daudz.

Protams, pateicības vārdi tika veltīti arī populāriem skatuves māksliniekiem no Daugavpils, Daugavpils novada, Ilūkstes, Aglonas un Jēkabpils. Pasākumā piedalījās Daugavpils novada kultūras centra tautas deju ansamblis „Līksme”, grupas „Dabasu Durovys”, „Patrioti.lg”, „A2”, „Zenīts”, kā arī solisti Juris Ostrovskis, Andis Ķīsis, Ēriks Gruzniņš, Artūrs Uškāns un romantiskais duets Kristīne un Alvis.



Написать комментарий