Balticovo: Mūsu olas ir svaigas un drošas uzturā 1

foto: exim.lv
foto: exim.lv

AS "Balticovo" ražotās olas ir vienmēr svaigas un drošas uzturā, biznesa portālam "Nozare.lv" uzsvēra uzņēmuma komercdirektors Edgars Lesnieks.

"Balticovo" pārstāvis aicināja Latvijas iedzīvotājus pievērst uzmanību olu marķējumam un to izcelsmes valstij, tās iegādājoties.

"Uz olas ir redzams olas izcelsmes valsts kods LV, kam ir jāpievērš uzmanība," piebilda Lesnieks, kura pārstāvētais uzņēmums, šā gada janvārī ekspluatācijā nodeva ar mini voljeru sistēmu aprīkotu putnu novietni, kurā atrodas pusmiljons dējējvistu.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka Pārtikas un veterinārais dienests, pirms Lieldienām veicot pārbaudes pārtikas aprites uzņēmumos, konstatējis, ka kāda vairumtirdzniecības uzņēmuma noliktavā atrodas liels daudzums - vairāk nekā 40 000 - Polijas izcelsmes vistu olu, kurām ražotāja noteiktais derīguma termiņš beidzies 14.aprīlī.

Vecās un pārmarķētās olas, kas Latvijā ievestas no Polijas, izplatījusi lietuviešu uzņēmējiem piederošā SIA "Walux".

"Walux" jau pagājušajā gadā sodīts par viltota "Tilzītes" siera izplatīšanu veikalu tīklam "Palink". Uzņēmums bija izplatījis Polijā ražotu siera izstrādājumu "Tilzītes" siers, kurā uz iepakojuma nebija norādīti augu tauki.


Написать комментарий

Manas olas arī ir svaigas un drošas, bet pārtikai gan nav domātas.