Par tiesībām veikt Medumu pagasta ūdenssaimniecības attīstības darbus cīnījās seši uzņēmumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā iepriekš ziņoja portāls Gorod.lv, Medumu pagasta pārvalde jau šā gada janvārī sāka meklēt uzņēmumu, kurš varētu realizēt ūdenssaimniecības attīstības projektu.

7. maijā Iepirkumu uzraudzības biroja portālā parādījās informācija, ka par konkursa uzvarētāju ir kļuvis Rīgas uzņēmums „MATTHAI”, kurš novērtēja savus pakalpojumus par summu 366 26,13 eiro (bez PVN). Atzīmēsim, ka šim uzņēmumam bija 5 konkurenti, kuri piedalījās šajā konkursā.

Te jāatgādina, ka iepirkuma priekšmets ir sadalīts divās daļās. Turklāt pasūtītājs – Medumu pagasta pārvalde paredzēja, ka iepirkuma summa sastādīs līdz 446 494,19 eiro (bez PVN). Turklāt pirmās darbu daļas izpildei – līdz 433 545,86 eiro, bet otrās – līdz 2 948,33 eiro.

Rezultātā pirmās konkursa daļas darbi izmaksās 358 961,96 eiro, bet otrās – 7 284,17 eiro.

Atzīmēsim, ka konkursa nolikumā tika norādīts, ka darbu izpildes termiņi, ņemot vērā tehnoloģiskos pārtraukumus, nedrīkst pārsniegt 9 mēnešus pirmās daļas darbu veikšanai, bet otrās daļas veikšanai – 2 mēnešus. Savukārt būvmateriālu un būvdarbu garantijas termiņš nevar būt mazāks par 2 gadiem.


Написать комментарий