Pasaulē garākā peņa īpašnieks kļūs par muzeja eksponātu

foto: kadrs no video
foto: kadrs no video

Ņujorkas aktieris un šovmenis Džonas Falkons, pasaulē garākā dzimumlocekļa īpašnieks, piekritis nodot savu peni Īslandes fallu muzejam (The Icelandic Phallological Museum).

Pēc rekordista nāves pati ievērojamāka viņa ķermeņa daļa kļūs par galveno muzeja eksponātu.

Falkona dzimumlocekļa garums ir 34,2 centimetri. Šovmenam patīk doma, ka pati unikālākā viņa ķermeņa daļa tiks izstādīta muzeja ekspozīcijā kopā ar kašalota un polārlāča peņiem.

Falkons jau vairākkārt atteicies no piedāvājumiem kļūt par pornoindustrijas zvaigzni. Bet kā atzinis Falkons, viņš nav spējis pretoties muzeja piedāvājumam kļūt mūžīgi slavenam.

Džonas Falkons kļuva populārs 1999.gadā, pēc dokumentālās filmas iznākšanas, kas tika veltīta nestandarta vīriešu dabas dāvanām. Vēlāk Falkons nospēlēja dažas nelielas lomiņas seriālos "Melrouzpleisa", "Likums un kārtība", "Sekss un lielpilsēta", "Soprano klans".

Rekordists nav precējies, dzīvo kopā ar māti un pozicionē sevi kā biseksuālās orientācijas pārstāvis. Pērn Falkons ierakstīja smieklīgu kompozīciju, par savu peni "It's too big!" (Viņš ir pārāk liels).

Īslandes fallu muzejs, kuru biežāk sauc par "peņu muzeju", tika atvērts 1997.gadā, Reikjavikā. Muzeja ekspozīcija sastāv no vairāk nekā 300 dažādu bioloģisku sugu dzimumorgānu paraugiem.


Написать комментарий