Samoilovs/ Šmēdiņš ar vēl vienu pārliecinošu uzvaru iekļūst “Puerto Vallarta Open” izslēgšanas cīņās

foto: FIVB
foto: FIVB

Meksikā notiekošā "Puerto Vallarta Open" izslēgšanas cīņās trešdien iekļuva Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs/ Jānis Šmēdiņš, kuri priekšsacīkstēs izcīnījuši divas uzvaras.

Jau ziņots, ka priekšsacīkšu B grupas pirmajā mačā Samoilovs/ Šmēdiņš ar 2-0 (21:8, 21:11) sagrāva Meksikas duetu Huanu Revueltu/ Migelu Anhelu Kardenasu Valdesu. Savukārt otrajā mačā Samoilovs/ Šmēdiņš ar 2-0 (21:13, 21:14) pāspēja ķīniešus Čenu Čeņu/ Dzjaņu Li, tādējādi nodrošinot vietu "play off". Priekšsacīkstes Latvijas pāris noslēgs ceturtdien, kad spēlēs pret Argentīnas duetu Pavlo Bjanči/ Huljanu Asadu. Pirms šī mača Samoilovam/ Šmēdiņam ir labas izredzes nodrošināt pirmo vietu B grupā, kas ļauj "play off" uzsākt no otrās kārtas.

Savukārt cits Latvijas duets Ruslans Samoilovs/ Edvarts Buivids pirmajā spēlē H grupā ar 2-0 (21:18, 21:13) pārspēja turnīra astoto numuru, vāciešus Finu Ditelbahu/ Ēriku Korengu, bet pēc tam ar 0-2 (16:21, 17:21) zaudēja austriešiem Tobiasam Vinteram/ Lorensam Petutšnigam. Šim Latvijas pārim ceturtdien jāspēlē pret brazīliešiem Evaldu Moreiru/ Bruno di Paulu, un šajā mačā kļūs zināms, vai Sorokins/ Buivids iekļūs izslēgšanas cīņās.

Atšķirībā no pirmajiem pasaules tūres posmiem, Meksikā ieradušies divi Latvijas dueti – Samoilovs/ Šmēdiņš un Ruslans Sorokins/ Edvarts Buivids, bet nav atbraukuši Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs.


Написать комментарий