Dana Borisova komentē apsūdzības melos svara zaudēšanas dēļ 1

foto: ctv.by
foto: ctv.by

Dana Borisova atzinās, ka ir palielinājusi un faktiski no jauna izveidojusi skaistas krūtis, bet aplausu vietā mokās ienaidnieku uzbrukumu dēļ.

Apsūdzības grozās ap to, ka viņa publikai rāda tikai speciālā foto redaktorā apstrādātas fotogrāfijas, tātad nav nekādu garantiju, ka tik tiešām viņas svars ir samazinājies, un viņa izskatās tik labi, kā visiem stāsta, – vēsta sobesednik.ru.

Dažas 37 gadus vecās Danas fotogrāfijas, kuras parādās dažos žurnālos, ir tik tiešām pārāk nolaizītas, tomēr Borisova apgalvo, ka tas nemaina galveno – to, ka viņa ir novājējusi faktiski līdz nespēkam.

– Es ļoti bieži saņemu komentārus, kuros mani apsūdz par foto redaktora izmantošanu, – nopūšas Dana. – Lūk, jums fotogrāfija bez apstrādes, filtriem utt. Lūdzu tos, kuri mani neieredz, nomierināties un beidzot atzīt faktu, ka es esmu atgriezusi formu un izskatos brīnišķīgi … Aizvadītajos mēnešos es zaudēju 30 kg svara. Līdz svaram, kuru es vēlos, ir palicis nomest vēl 2 kg. Ber cik smagi bija šī ceļa sākumā … Bet es sapratu vienu: viss ir sasniedzams. Galvenais ir ticēt un darīt visu savu mērķu īstenošanai. Meitenes, nebaidieties sākt, dzīve ir brīnišķīga.


Написать комментарий

Ārprāts, kas to būtu varējis iedomāties?