Eštons Kačers savaino vēderu, vizinoties ar motociklu

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Eštons Kačers (36) jau pavisam drīz kļūs par tēvu savam pirmajam mazulim, taču sirdī aktieris aizvien ir bērns un gatavs riskēt, nedomājot par sekām. Nesen viņš satraumējies, braucot ar motociklu.

Aizvadītajā nedēļā Eštons Kačers savainojies, braucot ar motociklu, Losandželosas kalnos. Pēc negadījuma atklājās nepatīkams skats, kad aktieris pacēla krekliņu, lai apskatītu traumēto vietu. Vēdera lejasdaļā bija asiņojoša brūce. Lai gan trauma izskatījās sāpīga, Eštons bija smaidīgs un viss liecināja, ka brūce nav tik nopietna, kā izskatās. Trauma pat neatturēja aktieri turpināt braukšanu ar motociklu.



Šķiet, Eštons cenšas izbaudīt vēl pēdējos brīvos brīžus, pirms viņam un līgavas Milai Kunisai būs darba pilnas rokas, līdz ar mazuļa ierašanos pasaulē.



Nesen, ciemojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā, Ukrainā dzimusī aktrise Mila Kunisa izvairīgi atbildēja par bērniņa gaidāmo dzimšanas laiku, atzīstot, ka tas būšot „kaut kad šogad”. Mila pastāstīja, ka Eštons šobrīd mācoties krievu valodu, lai varētu ar mazuli sarunāties valodā, kurā bērnībā runāja viņas ģimenē. „Jā, viņš mācās jau kādus sešus mēnešus,” norādīja Mila. „Nodarbības ir divas reizes nedēļā. Skolotāja nāk uz mājām. Tas ir patiešām lieliski.”


Написать комментарий