Makoliju Kalkinu nomētā ar atkritumiem

foto: allstars.pp.ru
foto: allstars.pp.ru

Filmas "Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins, kurš nolēmis izmēģināt savus spēkus mūzikā, kādā no koncertiem tika apmētāts ar atkritumiem.

Makolijs un viņa grupa "The Pizza Underground", ar kuru viņš nesen devās koncerttūrē, neiepatikās britu kluba "Zoo" apmeklētājiem.

Apmeklētāji pieprasīja aizvākt mūziķus no skatuves, neļaujot pabeigt uzstāšanos. Skatītāji meta māksliniekiem virsū plastmasas glāzītes, alus skārdenes un citus atkritumus.

Aculiecinieki apgalvo, ka grupas mūzika jau no paša sākuma auditorijai neiepatikās. Bet par pēdējo salmiņu kļuva viena no grupas "The Pizza Underground" dalībnieka solo, spēlējot amerikāņu nacionālo pūšamo instrumentu – kazu.

Makolijs nevēlējās padoties tik ātri, un pēc kāda laika atkārtoti kāpa uz skatuves, bet arī šis mēģinājums nebija veiksmīgs. Kluba apmeklētāji kāpa uz skatuves un padzina Kalkinu.

Frenkijs Battons, vietējais blogeris, kas apmeklēja koncertu, vēlāk rakstīja savā lapā: "Kas bija labi: Makolijs Kalkins. Kas bija slikti: cilvēki, kas meta atkritumus. Mančestra, esmu jūsos vīlies."


Написать комментарий