Taekvondo: 15 no 17 iespējamajām medaļām

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

Starptautiskā foruma „Baltic Combat games 2014”, kas norisinājās Rīgā no 23. līdz 25. maijam, tika aizvadītas sacensības olimpiskajā taekvondo „Baltijas Olimpiskais kauss” 2. posms, ziņo Sporta Pārvaldes portāls.

193 sportisti no astoņām dažādām valstīm, starp kuriem bija arī 17 Daugavpils kluba „Jitae” pārstāvji. Mūsu komandas startu var uzskatīt par veiksmīgu – 15 medaļas no 17 iespējamajām. Daugavpils treneris Boriss Ivanovs:

„Mūsu sportisti iepriecināja ne tikai ar medaļām, bet arī ar savu noskaņošanos uz uzvaru, atbalstu partneriem, kā arī vēlmi sevi parādīt. Izejot uz cīņas laukuma, daudzi sevi motivēja ne tikai ar vēlmi gūt uzvaru sevis labad, bet arī ar vēlmi to paveikt kluba un pilsētas vārdā. Tas ļauj saskatīt turpmāko izaugsmes perspektīvu. Apsveicu mūsu komandu ar lielisko startu un izsaku pateicību sportistu vecākiem, kuri sniedza savu atbalstu.”

Par čempioniem kļuva: Romāns Brukovs (bērnu kategorija, līdz 36 kilogramiem), Antons Vavilovs (bērni, līdz 45 kg), Kirils Ivanovs (kadeti, līdz 57 kg), Maksims Habarovs (juniori, līdz 63 kg).

Vicečempionu godā: Vladislavs Peipiņš (kadeti, līdz 37 kg), Edgars Volkovs (kadeti, līdz 53 kg), Kirils Jakovļevs (kadeti, līdz 57 kg), Gļebs Pozņaks (kadeti, virs 65 kg), Viktorija Soboļeva (juniori, līdz 46 kg), Jēkabs Medvedevs (juniori, līdz 78 kg).

Bronzas godalgas tika Deinai Ulmei (bērni, līdz 26 kg), Dzintaram Bogdanovam (bērni, līdz 29 kg), Valentīnam Šakeļam (bērni, līdz 36 kg), Nadeždai Jefimovai (kadeti, līdz 37 kg), Iļjam Čemišam (kadeti, līdz 57 kg).

Latvijas Olimpiskā komiteja un Latvijas sporta federāciju padome atbalstīja forumu, kas notika trīs dienas un apvienoja 14 turnīrus dažādās cīņas disciplīnās. Kopumā forumā piedalījās vairāk nekā 12 Eiropas valstu pārstāvji.


Написать комментарий