Repše: Hokejists Sandis Ozoliņš startēs vēlēšanās

foto: kasnotiek.com
foto: kasnotiek.com

Hokejists Sandis Ozoliņš, kurš nolēmis pievienoties Einara Repšes biedrībai "Latvijas nākotnes forums", varētu būt partijas "Latvijas attīstībai" līderis kādā no vēlēšanu apgabalu sarakstiem, to Repše paziņoja LNT ziņu raidījumā.

Repše uzsver, ka Ozoliņš noteikti būšot līderis kādā no partijas sarakstiem, un pauda gandarījumu, ka sportists pieņēmis lēmumu pievienoties biedrībai.

Portāls Mixnews.lv jau rakstīja, ka hokejists Sandis Ozoliņš pieņēmis lēmumu noslēgt savu karjeru sportā un iestāties politiķa Einara Repšes dibinātajā biedrībā "Latvijas nākotnes forums". Plānots, ka Ozoliņš kļūs par biedrības ģenerālsekretāru.

"Vēlos pateikt paldies saviem vecākiem, ģimenei, treneriem, komandas biedriem un citiem, kas mani atbalstīja hokejista gaitās. Tāpēc ar šo pateicību vēlos paziņot, ka beidzu profesionālās hokejista gaitas. Sportā esmu bijis ilgus gadus un šo darbu esmu veicis ar milzīgu mīlestību un atdevi. Ir pienācis laiks," sacīja Ozoliņš.

Taču stāstot par saviem nākotnes plāniem Ozoliņš sacīja, ka esot nopietni apdomājis, ko darīt tālāk un pirms kāda laika pieņēmis lēmumu iesaistīties Repšes dibinātajā biedrībā "Latvijas nākotnes forums".

"Esmu gatavs strādāt Latvijā un ar savu turpmāko darbu darīt lietas, kas nestu labumu sabiedrībai kopumā," piebilda Ozoliņš.

"Tas nav noslēpums, ka savulaik esmu ticies ar vairāku politisko spēku līderiem, bet tagad esmu izdarījis savu izvēli, kas ir kritusi par labu minētajai biedrībai. Noteikti mani apmētās ar dubļiem, bet es nevēlos atrasties malā, bet būt aktīvs un līdzdarboties, it sevišķi, ja manas idejas un domas var nest kādu labumu. Mani kā uzņēmēju šāds modelis ieinteresēja un es piekritu," sacīja Ozoliņš.


Написать комментарий