P. Dzalbe pastāstīja, kā cīnīsies ar autovadītājiem, kuri neievēro ceļazīmes

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējā žurnālistu tikšanās ar pilsētas varas pārstāvjiem neiztika bez jautājumiem par remontdarbiem un ar tiem saistītajām neērtībām, par kurām sūdzas pilsētnieki.

Kā pastāstīja vicemērs Pēteris Dzalbe, kad tika remontēta pirmā Vienības tilta puse, pašvaldība saņēma katru dienu pa 10 sūdzībām. Kad tika aizvērta otrā tilta puse, pašvaldība nolēma, ka sastrēgumstundās autotransporta kustību palīdzēs regulēt pašvaldības policija. Tas izrādījās efektīvi, un patlaban dome saņem pa vienai sūdzībai un ne katru dienu, paziņoja P. Dzalbe.

Runājot par Pārdaugavas un Sēlijas ielām, kuru iedzīvotāji sūdzas par neērtībām saistībā ar pagaidu apkārtceļiem, Sēlijas ielas posmā no Ūdens ielas līdz Brjanskas ielai remontdarbi ātri tiks pabeigti, paskaidroja P. Dzalbe. „Te stāv policija, kontrolējošās instances, bet ir autovadītāji, kuri neievēro ceļazīmes. Tādēļ cīnīties ar viņiem var tikai ar „gulošo” policistu palīdzību”, – atzīmēja vicemērs un piebilda, ka tuvākajā laikā „gulošie” policisti tiks uzstādīti Dzintaru ielā, kurai ir noasfaltēta posmā no Vaiņodes ielas līdz Kokneses ielai.

Mērs Jānis Lāčplēsis savukārt atzīmēja, ka pilsētas iedzīvotājiem vienmēr ir bijusi paaugstināta uzmanība par ceļu stāvokli, bet dažkārt arī pretrunīgi viedokļi. „Par to pašu Grīvu tika saņemtas sūdzības un petīcijas par to, kādēļ grasāmies tur uzklāt asfaltu. Tagad praktiski no tiem pašiem mikrorajoniem saņemam sūdzības, kādēļ asfalta nav. Kad notiek darbi, tiek organizēti apkārtceļi un ir papildus neērtības, bet mēs darām visu, lai neērtības būtu mazākas”, – atzīmēja mērs.


Написать комментарий