Zinātnieki ir nosaukuši labāko svara zaudēšanas vecumu

foto: lady.tsn.ua
foto: lady.tsn.ua

Lielbritānijas speciālistiem izdevās noskaidrot, ka optimālais svara zaudēšanas vecums ir 30–35 gadi, precīzāk – vīriešiem 31 gads un 32 gadi sievietēm.

Pie šādiem secinājumiem speciālisti nonāca pēc veiktā pētījuma, kurā piedalījās apmēram 1000 briti.

Tika noskaidrots, ka šajā vecumā ir vairāk iespēju un stimulu, lai tiktu vaļā no liekā svara tādēļ, ka 30 gadu vecumā jau nav problēmu ar minerālvielu un barības vielu trūkumu, kuras tā ir nepieciešamas jaunam organismam. 30–35 gadu vecumā daudziem cilvēkiem parādās vēlēšanās kļūt jaunākiem un viņi sāk lietot pareizu un veselīgu uzturu, kā arī diētas. Turklāt viņi atrod līdzekļus dažādu sporta un fitnesa zāļu apmeklējumam. Turklāt faktoru vidū, kuri stimulē zaudēt lieko svaru, briti nosauca vēlēšanos dzemdēt bērnus, – vēsta megamedportal.ru.

Zinātnieki atzīmē, ka pēc 35 gadu vecuma cilvēks sevi jau uztver tādu, kāds viņš ir. Dažiem vienkārši pietrūkst laika, lai nodarbotos ar sevi. Tomēr zinātnieki iesaka pievērst uzmanību savam svaram jebkurā vecumā un veikt visus nepieciešamos pasākumus tā samazināšanai gadījumā, ja svars pārsniedz normālo.


Написать комментарий