Izsludināts konkurss uz papildus būvdarbu veikšanu astoņās Daugavpils novada skolās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

28.maijā Daugavpils novada dome izsludināja konkursu uz papildus darbu veikšanu astoņās novada izglītības iestādēs, kurās ES projekta ietvaros notiek renovācijas un rekonstrukcijas darbi.

Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Vita Rūtiņa paziņoja portālam Gorod.lv, ka pamatdarbu veikšanas gaitā tika konstatēts, ka dažas nianses projektā nav iekļautas, un, lai nodrošinātu pilnu izglītības iestāžu rekonstrukciju, tika izslidināts konkurss.

Tā nolikumā norādīts, ka papilddarbiem jābūt veiktiem 60-90 dienu laikā no līguma noslēgšanas dienas. V.Rūtiņa atzīmēja, ka kopējais darbu pabeigšanas termiņš netiks pagarināts, jo visu Daugavpils novada izglītības iestāžu rekonstrukcijai jābūt pabeigtai nākamā gada 15.jūlijā.

Jāpiebilst, ka ieinteresēto piegādātāju sanāksme un objekta apskate notiks 11.jūnijā. Savukārt pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz 3.jūlijam, plkst.11:00.

Atgādināsim, ka iepriekš Daugavpils novada domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu par aizņēmuma ņemšanu papildus būvdarbu veikšanai, darbi izmaksās ap 450 tūkst. eiro.


Написать комментарий