BMW prezentējis jauno X6

foto: worldcarfans.com
foto: worldcarfans.com

Bavārijas koncerns BMW internetā izplatījis pirmās otrās paaudzes krosovera fotogrāfijas, kura pilnvērtīga pirmizrāde notiks šā gada rudenī Parīzē.

„Next” paaudzes BMW X6, saglabājot priekšgājēja siluetu, ir ieguvis mainītu virsbūves priekšdaļu X5 krosovera stilā un modernizētu aizmuguri ar lieliem gaismas diožu lukturiem un divām lielām hromētām izpūtēju sistēmas īscaurulēm. Salonā parādījusies pilnīgi jauna centrālā konsole ar lielu sensoru ekrānu, samazinātu stūri un uzlabotu ierīču paneli. Pēc iepriekšējām ziņām jaunajam BMW X6 ir līdzīgi gabarīta izmēri ar pašreizējiem modeļiem: automobiļa garums sastāda 4 877 mm, platums – 1 933 mm, augstums – 1 690 mm – ziņo kolesa.ru.

Domājams, ka sākumā dzinēju gammā būs 3,0 l un 4,44 l benzīna dzinēji, kuri atbilstoši attīsta 306 un 450 zirgspēku jaudu, kā arī divi 3,0 l dīzeļdzinēji: agregāta ar divām turbīnām jauda sastādīs 258 zirgspēkus, bet ar trīs turbīnām – 381 zirgspēku. Automobiļa topa variantu „M” komplektēs ar modernizētu V veida „astotnieku”, kura jauda pārsniegs 555 zirgspēkus.

Iepazīšanās ar BMW X6 otro paaudzi notiks oktobrī Parīzes motoru šovā.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий