Nosaukta gada seksuālākā sieviete 3

foto: tsn.ua
foto: tsn.ua

Anna Semenoviča, bijusī grupas „Blestjaščije” dalībniece nosaukta par seksuālāko gada sievieti. 

Populārais vīriešu žurnāls pasniedza viņai atbilstošu balvu, kas ļoti iepriecināja skaistuli ar kuplajām krūtīm, – vēsta argumenti.ru

„Saņemu prēmiju kā seksuālākā gada sieviete, tik patīkami! Paldies visiem, kuri balsoja par mani”, – Instagram uzrakstīja Anna Semenoviča.

Anna Semenoviča no trīs gadu vecuma nodarbojās ar daiļslidošanu. Ceļu uz panākumiem Anna kā sportiste sāka pārī ar Romānu Kostomarovu. 2001. gadā viņa pārtrauca sportistes karjeru traumas dēļ un visiem par pārsteigumu 2003. gadā kļuva par grupas „Blestjaščije” dalībnieci, kurā dziedāja līdz 2007. gadam. Patlaban māksliniece nodarbojas ar solo karjeru un vada televīzijas programmu „Jaunkundze un kulinārs”. 


Написать комментарий

VAI TAS TIEŠĀM IR PAGODINOŠS NOSAUKUMS?

Es tieši to nodomaju ,izlasot virsrakstu,ko uzrakstija pirmajs komentars.Ko nozīmē seksuala?Kuru visi grib ...?Labak nosaukt par skaistako.Mani tads nosaukums pazemotu.

"VAI TAS TIEŠĀM IR PAGODINOŠS NOSAUKUMS?" hei

Ja vārdu "seksuāls" netulko tādā vārdā, kādā to būtu pielietojuši mūsu senč, tad nosaukumam nav nekādas vainas. Tagad populāras ir "seksa partneres " bet ne tās, kuras senie latvieši sauca "mīļvārdiņā".

Написать комментарий