Meraija Kerija ļauj bērniem iet karstā džakuzi

foto: twitter.com
foto: twitter.com

Popzvaigzne Meraija Kerija (44) sociālajos tīklos parādījusi fotogrāfijas, kur kopā ar bērniem relaksējas karstā džakuzi uz mājas jumta.

Meraijas Kerijas un viņas vīra Nika Kanona (33) ģimenei pieder apartamenti Manhetenas rajonā Ņujorkā. Viņu rīcībā ir arī jumta terase, no kuras paveras elpu aizraujošs skats uz nekad negulošo metropoli. Pāris uz jumta terases ierīkojis džakuzi, kur iespējams relaksēties karstā vannā arī zem naksnīgās debess.

Pirmdienas vakarā Meraija savā blogā pastāstījusi, ka nesenās peldes iniciatori bijuši viņas trīs gadus vecie dvīņi Morokans un Monro, kurus māmiņa dēvē par Roku un Ro. „Karstās vannas laiks! Roks un Ro teica – ejam! Aiziet!!!” – Meraija publiskojusi bildi un pavēstījusi 15.1 miljoniem sava „Twitter” bloga sekotāju.

Pati popzvaigzne bija tērpusies sarkanā bikini virs kura uzvilkusi augumam piegulošu košu pludmales kleitu.

Meraijas bērni ļoti iecienījuši karsto džakuzi zem klajas debess. Bērni vannojušies ārā arī aizvadītajā nedēļā, par ko savā blogā vēstījusi un attēlos rādījusi viņu slavenā mamma.

Tikmēr ASV Sarkanā Krusta organizācija norādījusi, ka bērniem līdz piecu gadu vecumam nav vēlams karsts džakuzi, savukārt vairumā publisko peldbaseinu bērniem līdz 12 gadu vecumam vispār ieeja esot liegta. Mazi bērni nedrīkst pavadīt vairāk par 10 minūtēm telpā, kurā temperatūra pārsniedz 104 grādus pēc Fārenheita (40 grādi pēc Celsija skalas), – norādījuši mediķi.


Написать комментарий