Aktieris pusgada laikā nokrītas svarā par 27 kilogramiem!

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Lai sagatavotos supervaroņa lomai filmā „Guardians of the Galaxy” aktieris Kriss Prats (35) īsā laikā zaudējis ievērojamu apjomu svara. Citam tas neizdodas pat vairākos gados!

Lai pusgada laikā ievērojami nokristos svarā, Kriss Prats daudz nodarbojās ar sportu un veselīgi ēda. To visu viņš darīja dietologa Fila Goglijas un personiskā trenera Dafija Geivera uzraudzībā. „Viņš gribēja godam atveidot lomu,” norāda treneris Geivers, kura klientu skaitā ir arī Breds Pits, Kriss Hemsvorts un Eštons Kačers. „Viņš vēlējās uzaudzēt vairāk muskuļu masas, būt kalsnāks un veselīgāks... Krisam piemīt apbrīnojama enerģija, viņš ir neticami disciplinēts un viņa darba ētika ir fenomenāla. Viņš nav klients, kuru jāstumda. Viņš ir tāds klients, kuru nākas apstādināt,” aktieri slavē treneris, kurš agrāk dienējis jūras flotē.

Pratam sporta nodarbības bija četras līdz sešas reizes nedēļā. Viņš vingroja svaru zālē, skrēja, peldēja un brauca ar kalnu velosipēdu. Pat pozējot žurnāla „Men’s Fitness” vāka fotogrāfijai, fotosesijas starplaikos Kriss veica pumpēšanos un pietupienus. Un šobrīd grūti noticēt, ka šis atlētiskais puisis vēl pirms diviem gadiem svēra 295.8 mārciņu (134 kg).
Ilgi gaidītajā fantastikas filmā „Guardians of the Galaxy” piedalās vēl tādi aktieri kā Zoja Saldana, Bredlijs Kūpers, Vins Dīzels un Benicio Del Toro.


Написать комментарий