VID nodokļu un muitas informatīvais tālrunī 67120000 ir iespējams saņemt informāciju par nodokļu un elektroniskās deklarēšanas sistēmām, muitu un akcīzes preču apriti.

Zvanot uz līdzšinējo tālruņa numuru 1898, zvanītājam jūlija mēnesī tiek atskaņots individualizēts audio paziņojums par to, ka numurs 1898 ir mainīts, norāda VID pārstāve. Zvanot uz jauno VID numuru, nodrošināta arī zvanu ieraksta funkcija, kas, dienestaprāt, ļaus rūpīgi sekot sniegto konsultāciju kvalitātei un savlaicīgi noteikt nepieciešamos pakalpojuma pilnveidošanas pasākumus.

VID nodokļu un muitas informatīvā tālruņa darba laiks ir 8.30 – 17.00 (pirmssvētku dienās līdz plkst. 16.00).

Zvanot uz VID nodokļu un muitas informatīvo tālruni, iedzīvotājiem arī turpmāk būs iespēja uzzināt vispārīgu informāciju par VID kompetencē esošajiem jautājumiem, savukārt detalizētākas atbildes uz saviem jautājumiem iedzīvotāji joprojām varēs saņemt, vēršoties klientu apkalpošanas centrā klātienē vai rakstiski.

Nemainīgs paliek arī VID bezmaksas diennakts uzticības tālruņa numurs – 80009070. Zvanot uz to vai arī rakstot uz e-pasta adresi parkapumi@vid.gov.lv iedzīvotājiem ir iespēja, saglabājot anonimitāti, sniegt informāciju par kontrabandu, nodokļu nemaksāšanu un algām aploksnē, kā arī nelikumīgu VID amatpersonu rīcību, atgādina VID pārstāve.